liliway logo
en English
Po ngarkohet...
Shtëpi 2022-10-10T07:09:29+00:00
liliway factory

13+ vite përvojë

Ne e njohim industrinë e ndriçimit nga brenda, veçanërisht ndriçimet LED me sensorë të lëvizjes.

Rreth Nesh

Mirë se vini në Liliway

Një prodhues profesionist i angazhuar në llambat inteligjente LED me sensor që nga viti 2009

Certifikata

liliway certificate

Niveli i lartë i kontrollit të cilësisë

Kontroll i rreptë i brendshëm i cilësisë për të siguruar cilësinë më të mirë të produkteve

Rreth Nesh

Ne investojmë vetëm në teknologjinë më të mirë

Pse ia vlen të punosh me ne?

Inovacion për zgjidhjet e ndriçimit me sensorë

Liliway është pionieri i dritës me sensor, produktet tona ju ofrojnë më shumë komoditet, siguri dhe kursim energjie.Qoftë për shtëpi, oborr, kopsht apo tarracë, për jashtë apo brenda - do të gjeni një përzgjedhje të madhe të dritave LED me sensorë të lëvizjes për aplikime të ndryshme.

Përvoja dhe cilësi

Me më shumë se 13 vjet eksperiencë në industrinë e ndriçimit me sensorë, ne e njohim mirë brenda dhe jashtë.

Ne investojmë vazhdimisht në kërkimin dhe zhvillimin në zhvillimet e produkteve të reja.Produktet plotësojnë standardet evropiane të testimit GS, CE, ROHS, TUV, REACH, ERP dhe R&TTE etj.

Efiçenca e energjisë e drejtuar nga kërkesa dhe

Zgjidhjet tona inteligjente përmirësojnë cilësinë e jetës dhe efikasitetin e energjisë në çdo vend pune.

Ofrimi i zgjidhjeve të ndriçimit të sensorëve automatikë të lëvizjes sipas kërkesës.Ne jemi zgjedhja e parë për instaluesit, planifikuesit dhe investitorët.

Certifikimi i Kompanisë i themeluar mirë

Kompania jonë është vlerësuar me certifikatën e menaxhimit të cilësisë ISO 9001:2015 dhe ISO 14001:2015.

Liliway është gjithashtu anëtare e BSCI, një organizatë e cila bën fushatë për respektimin e standardeve minimale sociale në zinxhirët e furnizimit.

Zbulimi PIR

Zbulimi i mikrovalës

Aplikimet e sensorit

Ne i kushtohemi dritës së sensorit të lëvizjes

Duke ju dhënë cilësinë më të mirë është maja e malit të asaj që ne ofrojmë

Produktet më të fundit dhe të njohura

Një nga karakteristikat themelore të ofertës sonë është inovacioni.Ne vazhdimisht zhvillojmë produktet dhe teknologjitë tona të reja, gjë që na lejon të ngremë shiritin kur bëhet fjalë për nivelin e zgjidhjeve të propozuara.Ju ftojmë të njiheni me artikujt më të fundit dhe të njohur.

Shiko me shume

Kategoritë e produkteve

Modelet e llambave të sensorit të lëvizjes Liliway kombinojnë ndjeshmërinë dhe ambiciet inteligjente me ndërgjegjësimin për kërkesat komerciale dhe të shërbimeve.Ato janë një përgjigje inteligjente dhe krijuese ndaj nevojave të klientëve tanë.

Shikoni të gjitha produktet
Shikoni të gjitha produktet

Lajmet e fundit

Ndiqni lajmet më të fundit nga jeta e kompanisë sonë dhe qëndroni të përditësuar.

Shikoni të gjitha lajmet
Shikoni të gjithë artikujt

Katalogu i fundit

KATALOGJI LILIWAY ESHTE KËTU!

Shkarkimi i Katalogut

Partneri ynë

Ne kemi punuar me shumë marka

Shkoni në krye